Kolakräm

Gör så här: 
 
Konservburk (-ar) med söt kondenserad mjölk
Vatten
Ställ sida vid sida i en kastrull med kallt vatten.

Det är viktigt att burken täcks av vatten under hela koktiden.

Värm vattnet och låt vattnet sjuda i ca 3 timmar.
Om vatten kokar bort får du fylla på mer under tiden.
När de är klara ställer du dem på en bänk och låter dem kallna över natten.

ÖPPNA INTE VARMA BURKAR

Förvara i kylskåpet
 
Koka kondenserad mjölk i tre timmar och när du öppnar konservburken är den full av god kolakräm. Ja, visst låter det som ett trolleri, men det är sant !
 
 
Varifrån kommer receptet?
Hittade det i weekendbilagan till tidningen "Dagens industri", tror att det var 2011.

Kommentarer

Kommentera receptet här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0