Linas biffar
500 g blandfärs låg tinad i kylskåpet och väntade på att bli tillagad. Som vanligt har jag svårt att följa recept när jag lagar mat. Jag pytsar i lite vad jag känner för. Problemet är att jag är dålig att anteckna när det blir gott, men dessa biffar ville Tommy prompt att jag skulle göra igen...
ca 2 msk skorpmjöl
Lite vatten så att skorpmjölet kan svälla i
ca 500 g blandfärs
1 råriven gul lök
1 tsk salt
1/3 tsk vitpeppar
2 stora rågade matskedar (ätskedar!) Felix Bostongurka
1 äggula
Bacon
Låt skorpmjölet svälla lite. Blanda ner färs, lök och kryddor. Rör om. Tillsätta bostongurkan och rör om innan äggulan får slinka ner i en sista omrörning. Gör biffar, ganska höga, och linda varje biff med en skiva bacon. Fäst änden med en tandpetare. Stek i margarin
ca 2 msk skorpmjöl
Lite vatten så att skorpmjölet kan svälla i
ca 500 g blandfärs
1 råriven gul lök
1 tsk salt
1/3 tsk vitpeppar
2 stora rågade matskedar (ätskedar!) Felix Bostongurka
1 äggula
Bacon
Låt skorpmjölet svälla lite. Blanda ner färs, lök och kryddor. Rör om. Tillsätta bostongurkan och rör om innan äggulan får slinka ner i en sista omrörning. Gör biffar, ganska höga, och linda varje biff med en skiva bacon. Fäst änden med en tandpetare. Stek i margarin
Kommentarer
Trackback